Om Wasa Trädfällning

Om Wasa Trädfällning

Vårt företag har under många år utfört tjänster inom trädvård och trädfällning i Norrtälje vilket har bidragit till att vi har fått många återkommande kunder.

Wasa Trädfällning är ett etablerat företag som utför tjänster inom trädvård som exempelvis trädfällning, trädbeskärning och stubbfräsning. Våra arborister är utbildade och certifierade genom bland annat European Tree Worker och innehar ansvarsförsäkring. Det innebär att de har den kunskap som krävs för trädvård i tätbebyggda områden.


Wasa Trädfällning

Vi har genomfört över 7 000 trädfällningar i tätbebyggda områden i Norrtälje med omnejd. Det styrker att vi har den kompetens som krävs för att göra en korrekt riskanalys och utföra våra tjänster på ett säkert sätt utan risk för skador på egendom eller personskador. Nu ser vi fram emot att få hjälpa även dig! 


Tjänster på Arborist Norrtälje

Kontakta oss när du behöver hjälp med trädvård

Oavsett om det är sektionsfällning, stubbfräsning eller trädfällning så kan du kontakta våra arborister i Norrtälje. Dom kan då komma hem till dig för att se över förutsättningarna och ge dig ett kostnadsförslag. Efter det löser våra arborister resten!

Kontakta oss när du behöver hjälp med trädvård

Kontakta oss