Vad kostar det att anlita en arborist i Norrtälje för stubbfräsning?

Har du stubbar på din tomt som tar upp plats, som utgör hinder då du ska bygga nytt eller vill göra din trädgård vacker så kan du anlita en arborist från Norrtälje som utför en stubbfräsning. Här kan du läsa mer om vad stubbfräsning är och vad det kostar att anlita en arborist.

Om du bor i Norrtälje med omnejd och har fällt träd på din tomt eller har äldre stubbar som du vill bli av med kan du vända dig till våra arborister i Norrtälje som kan hjälpa dig med att avlägsna stubbar. Att avlägsna en stubbe med handkraft är ett tungt arbete som även kan leda till att du behöver gräva upp ett större område i trädgården för att komma åt alla rötter. Då kan det vara smidigare att anlita en professionell hjälp som tar bort stubben maskinellt. Om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med stubbfräsning kan du kontakta oss på Wasa Trädfällning.

 

Kostnad för att anlita en arborist i Norrtälje

Vad kostnaden blir för att anlita en arborist i Norrtälje för att utföra en stubbfräsning beror på flera faktorer som exempelvis transportsträcka och om vilken maskin du behöver hyra. Andra faktorer som påverkar priset är hur stor stubben är, hur stort rotsystem som finns och stubbens placering. Oftast går det inte att lämna ett exakt pris innan vår arborist i Norrtälje har fått komma ut och göra en besiktning av stubben och andra förutsättningar på platsen. Vi hos Wasa Trädfällning erbjuder alltid kostnadsfria hembesök för inspektion så att vi kan lämna ett rättvist pris för din stubbfräsning.

 

RUT-avdrag vid stubbfräsning

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av RUT-avdrag vid arbeten som omfattar trädfällning, trädvård och stubbfräsning. Ett RUT-avdrag uppgår till 50 % av arbetskostnaderna. Avdraget får du direkt på vår faktura.

 

När vår arborist i Norrtälje utför en stubbfräsning mals stubben och alla rötter ned till sågspån, som kan användas på din komposthög. Det innebär att det inte krävs någon bortforsling, som behövs ifall du gräver upp stubben för hand. Arbetet med bortforsling av stubbar och fällda träd omfattas inte av RUT-avdraget.

 

Låt en arborist i Norrtälje utföra din stubbfräsning

När du vill anlita en arborist i Norrtälje kan du vända dig till oss på Wasa Trädfällning som utför tjänster som bland annat trädfällning, beskärning och stubbfräsning. Samtliga våra arborister är utbildade och certifierade vilket innebär att de har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet säkert och med högsta kvalitet. Använd formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök för diskussion om hur vi kan hjälpa dig med trädfällning och stubbfräsning. 

Kontakta oss när du behöver hjälp med trädvård

Oavsett om det är sektionsfällning, stubbfräsning eller trädfällning så kan du kontakta våra arborister i Norrtälje. Dom kan då komma hem till dig för att se över förutsättningarna och ge dig ett kostnadsförslag. Efter det löser våra arborister resten!