Om Wasa Trädfällning

Om Wasa Trädfällning

Vårt företag har under många år utfört tjänster inom trädvård och trädfällning i Norrtälje vilket har bidragit till att vi har fått många återkommande kunder.

Wasa Trädfällning är ett etablerat företag som utför tjänster inom trädvård som exempelvis trädfällning, trädbeskärning och stubbfräsning. Våra arborister är utbildade och certifierade genom bland annat European Tree Worker och innehar ansvarsförsäkring. Det innebär att de har den kunskap som krävs för trädvård i tätbebyggda områden.

Vid varje uppdrag gör vi en riskanalys och använder oss av nödvändig säkerhetsutrustning för att kunna genomföra en säker trädfällning.

 

Bli en av våra nöjda kunder du också

Vi strävar efter att hålla en hög servicenivå, ha en bra kunddialog och vara lyhörda för våra kunders önskemål för att alltid uppnå 100 % kundnöjdhet. Detta har lett till att vi genom åren fått massor av goda omdömen från våra kunder.

Vill du få professionell hjälp av en certifierad arborist i Norrtälje är du välkommen att kontakta oss för en diskussion kring din trädfällning i Norrtälje.


Tjänster på Arborist Norrtälje

Boka gratis hembesök och få offert redan idag

Behöver du hjälp med en trädfällning i Norrtälje kan du boka ett kostnadsfritt hembesök här. Vi kan då inspektera förutsättningarna för att fälla relevanta träd och lämna ett prisförslag, direkt på plats.

Boka gratis hembesök och få offert redan idag

Boka hembesök

Den här hemsidan är under uppbyggnad.

Skriv in till oss via formuläret vid frågor.